Nieuws

Zondag 30 juni eerste POPZ-concert in poppodium Nobel in Leiden

Op zondag 30 juni staat POPZ met hun allereerste concert op ons podium! POPZ brengt een spetterende interactieve show vol hits als "Kijk ik Dans," "Solo," en "Vitamine" (het Nationale Buitenspeellied). Je kan een te gekke middag verwachten met populaire popnummers in een Nederlands jasje. Kom gezellig zingen, springen en dansen!

Ook zijn er enkele fantastische gastartiesten uitgenodigd van het Junior Songfestival. Jasmijn Torrico, de winnares (samen met Sep) van het Junior Songfestival 2023, zal haar hit "Holding on to You" en haar nieuwste single "Making Memories" zingen. Daarnaast staat Mixed Up op het podium met onder andere hun nieuwste hit "LOS." Ook mogen de meiden van Flare - eveneens bekend van het Junior Songfestival 2023 - niet ontbreken. Hannah, Jikke en Robine zullen hun JSF-hit "Side by Side" en hun eigen single "Like Dynamite" performen. Tenslotte zal ook Duron een optreden verzorgen tijdens het concert.

POPZ is de nieuwste kinderpopgroep van Nederland. Samen zingen deze 29 Young Starz bekende poppy hits met een geheel eigen tekst en sound. Afgelopen jaar hebben ze in samenwerking met Jantje Beton het Nationale Buitenspeellied "Iedereen naar Buiten" uitgebracht. Dit jaar is het buitenspeellied "Vitamine Buiten" en staat al enkele weken in de populaire hitlijst Zapp Kids Top 20 op televisie. Afgelopen week stonden ze op nummer 3.

Na afloop van het concert is er een meet & greet waar je POPZ kan ontmoeten en samen op de foto kan. Breng je vrienden en vriendinnen mee naar dit te gekke concert! Voor meer informatie ga je naar www.popzmusic.nl of www.nobel.nl.

Eerste POPZ-concert op zondag 30 juni in Poppdium Nobel in Leiden!