Kidz on Stage

Bij Kidz on Stage komen alle facetten van de wereld van kinderpop & entertainment aan bod.

Waarom Kidz on Stage?

De kinderen bij Kidz on Stage krijgen wekelijks zang, dans en performance les op hoog niveau.

Daarnaast zullen zij gedurende het seizoen ervaring opdoen met het inzingen van liedjes in de studio en zullen ze mee doen in een echte videoclip.
Ook een heuse fotoshoot is onderdeel van het seizoensprogramma. Natuurlijk zal de ervaring van een echt optreden niet ontbreken.

De kinderen zullen ook kennismaken met vakmensen die al jaren werken in het entertainment vak. Wat komt er allemaal bij kijken als je een popster wilt worden? Wat moet je ervoor doen, wat heb je ervoor nodig? Hoe doe ik auditie en wat als ik aan een talentenjacht heb meegedaan en graag verder wil in het vak? Hoe ga ik om met social media? Wat doet een platenmaatschappij? Heb ik een manager nodig?

Bij Kidz on Stage leer je het allemaal en zullen onze vakdocenten hun uiterste best doen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je toekomst in de muziek. Kidz on Stage is vooral gericht op popmuziek en entertainment.

Voor echte Talenten!

Tevens is Kidz on Stage ook meteen de 'talenten kweekvijver' van entertainment bedrijf Kidz Kreative.

De creatives van Kidz Kreative zullen geregeld bij de lessen aanwezig zijn, zelf les geven en contact onderhouden met de vakdocenten om te kijken welke kinderen mee kunnen doen met bijvoorbeeld de nieuwe kids popgroep POPZ, de Pietenkidz of andere acts.

Omdat Kidz on Stage specifiek is gericht op kids entertainment en alle vakdocenten de Kidz on Stage visie delen kunnen we op deze manier de kwaliteit van de lessen en acts hoog houden.