POPZ

Droom jij ervan om als een ware ster samen met POPZ op het podium te schitteren? Heb je een passie voor dansen en zingen en zou je graag deelnemen aan een van de videoclips van de POPZ?

Schrijf je dan nu in bij Kidz on Stage!

Alles over POPZ

Wat is POPZ?

Maak kennis met POPZ, de nieuwste kinderpopgroep van Nederland. Samen brengen ze de meest bekende poppy hits met een geheel eigen tekst en sound. Daarnaast brengen ze jaarlijks het Nationale Buitenspeellied in samenwerking met Jantje Beton.

Optredens van POPZ

POPZ treedt regelmatig op tijdens evenementen en festivals in het land. Daarnaast hebben ze dit jaar hun allereerste POPZ-concert op zondag 30 juni 2024 in poppodium Nobel in Leiden.

Hoe kan je auditie doen voor de POPZ?

Om deel te nemen aan POPZ, kun je meedoen aan de audities. Alleen de meest getalenteerde kinderen worden uiteindelijk gekozen voor POPZ. Jaarlijks organiseren we audities in januari en juni, die worden gehouden in onze dansstudio in Den Haag.

Hoe oud moet je zijn om auditie te doen voor POPZ?

Als je 8 jaar of ouder bent, kun je auditie doen voor POPZ. We selecteren kinderen in de leeftijd van 12 tot 15 jaar.

Waar traint POPZ?

De kinderen van POPZ repeteren iedere zaterdag in Den Haag van 14:00 tot 17:30 uur (3,5 uur), met uitzondering van schoolvakanties. Mocht je sporten op hoogniveau of deelname aan andere professionele muziek-, dans- of theaterproducties dan is dat niet te combineren met POPZ.

Wat zijn de kosten voor POPZ?

Vanuit Kidz on Stage volgende de kinderen wekelijks lessen in zang, dans en performance in onze Pop Academy in Den Haag. De lessen worden gegeven door professionele coaches. POPZ traint op zaterdag ochtend 3,5 uur, met uitzondering van de schoolvakanties (regio Midden). Gemiddeld ongeveer 34 weken per jaar.

De contributie bedraagt € 995,- voor de kosten van lessen.

Ontwikkeling en ervaring

De kinderen die aangesloten zijn bij POPZ doen bij de Pop Academy van Kidz on Stage veel ervaring op. Hier ontwikkelen ze zich op het gebied van dans, performance en zang op een hoog niveau.

Muziek & videoclips van POPZ

Elk jaar brengen we meerdere singles en een album uit met 10 nieuwe POPZ nummers.  Deze liedjes worden ingezongen in onze muziekstudio in Scheveningen. Dit doen we in koor-verband, maar er worden ook solo’s opgenomen. Bij een aantal POPZ-liedjes worden ook videoclips opgenomen. Hieraan kunnen alle kinderen deelnemen en de opnames plannen wij zoveel mogelijk in het weekend of tijdens schoolvakanties. In 2023 hebben we voor het eerst het Nationale Buitenspeellied opgenomen. Dit is een samenwerking met Jantje Beton. Het nummer Iedereen naar Buiten stond ook weken in de Zapp Kids Top 20.

Videoclips POPZ!

POPZ
Kijk ik Dans

Nationale Buitenspeellied 2023
Iedereen naar Buiten