Lesinformatie
Kidz on Stage

Iedere zaterdag (met uitzondering van vakanties) volgen de kinderen lessen en workshops bij Kidz on Stage. Tijdens deze lessen leren ze de principes van zang, dans en performance op hoog niveau. Les voor echte talenten!

Lestijden en tarief

Onze lessen worden gegeven op zaterdag, van 10:00 tot 13:30 uur (groep 1) en van 13:45 tot 17:15 uur (groep 2), met uitzondering van schoolvakanties (volgens vakanties midden Nederland).

De wekelijkse lessen bestaan uit 1 uur dansles, 1 uur performance training en 1 uur zangles. 

Daarnaast zijn er nog speciale lessen in studio-ervaring, inzingen van muzieknummers, performing in een videoclip, en auditie-training.

Het les seizoen start na de zomervakantie, van september 2023 tot juni 2024. Tarief voor een volledig seizoen is € 995,-.

Dans & performance les

Tijdens de lessen krijg je van onze danscoach professioneel dans- en performance les. Je leert de basistechnieken, bewegingen, het ritme en de verschillende stijlen van dans. Samen werken we aan toffe choreografieën en ligt de focus op de uitvoering.

Naast de dansles werken we ook aan je performance skills, uitstraling, energie en dynamiek. Uiteindelijk werken we toe naar een uitvoering op hoog niveau.

Zangles

Onder begeleiding van een professionele zangcoach ga je samen met de groep aan het werk en leer je de beginselen van verschillende zangtechnieken. Zo leer je onder andere over gezond stemgebruik, zangtechniek, ademondersteuning en houding.
Je leert hoe je je stem goed in kunt zetten en we gaan op zoek naar jouw eigen en unieke geluid. Door goede stemtraining kun je een geweldige zanger of zangeres worden.

Samen ontwikkelen we jouw stemgeluid tot professioneel niveau!

Optreden!

Tijdens het seizoen hebben we een spectaculair optreden, waarbij je kunt stralen op het podium en samen met de groep zingt en danst voor publiek.

Om alle kinderen voldoende aandacht te kunnen geven, werken wij met groepen van maximaal 20 talenten.